Rīgas Zolitūdes ģimnāzijas jaunā korpusa foto

Komanda 2017./2018.m.g.

Skolēnu pašpārvalde 2017./2018.m.g.

Šajā mācību gadā skolēnu pašpārvalde prezidenta Ē.Rucko vadībā turpināja sadarbību ar pansionātu „Liepa”. Vecāko klašu skolēni šogad meklēja vecos cilvēkus, spēlēja galda spēles, sarunājās un uzklausīja viņu dzīves stāstus, kā arī palīdzēja sakopt un uzturēt kārtībā un tīrībā pansionāta teritoriju.

Pateicoties skolēnu pašpārvaldes aktivitātei, skolēni ne tikai piedalījās bērnu radio KIDS FM projektā, popularizēja jauniešu auditorijai mūsu ģimnāzijas sasniegumus dažādās sfērās, bet arī ieguva projekta galveno balvu – televizoru.

Daudz pozitīvu emociju un jaunu paziņu jauniešiem dāvāja gada sporta projekts „Vienoti Olimpiskajā kustībā!”, kas popularizē gan jauniešu olimpisko kustību Latvijā, gan aktīvu un veselīgu dzīvesveidu. Par aktīvu piedalīšanos un spožām idejām komanda tika apbalvota ar diplomu un burvīgu grāmatu par olimpisko kustību Latvijā un mūsu izcilajiem sportistiem.

Protams, nozīmīga ir dalība konkursā „Es esmu Latvija un Eiropa” un SSE lekcijas, kas ļāva sazināties ar vienaudžiem un apspriest mūsu valsts nākotni.

Skolēnu komanda 2017./2018.m.g.