Rīgas Zolitūdes ģimnāzijas jaunā korpusa foto

Atbalsts izglītojamajiem ar dažādām mācīšanās vajadzībām projektā “PuMPuRS”

Darbs ESF projektā Nr. 8.3.4.0/16/I/001 “Atbalsts priekšlaicīgas mācību pārtraukšanas samazināšanai” (“PuMPuRS”) Rīgas Zolitūdes ģimnāzija turpinās jau 4.gadu. 2021./2022. mācību gada laikā  individuālu konsultatīvo atbalstu  un konsultācijas mācību priekšmetos projekta ietvaros saņēma 123 skolēni no 1. līdz 11.klasei, kas ir vairāk nekā iepriekšējā mācību gadā  (88 skolēni).

Visbiežāk tika izmantota iespēja sniegt papildu individuālās konsultācijas mācību priekšmetos – kādam jāapgūst iepriekšējos gados neapgūtais, citam savukārt vajadzīga atšķirīga pieeja mācību satura izskaidrošanā. Visvairāk pedagogu konsultantu atbalsts tika sniegts matemātikā, latviešu valodā, angļu valodā un krievu valodā.

Projektā tika nodrošināts arī pedagoga palīga un sociālā pedagoga atbalsts mācīšanās prasmju un pašdisciplīnas prasmju pilnveidei, kā arī motivācijas sekmēšanai. Galvenais projekta ieguvums ir labvēlīga un iekļaujoša vide ikvienam skolēnam. Projekts PuMPuRS ģimnāzijā ir nenovērtējams atbalsts daudziem skolēniem.

Paldies visiem Projekta PuMPuRS pedagogiem par vēlmi un atsaucību veikt papildus darbu skolēnu atbalstam un iekļaušanas sekmēšanai!

Zināšanas nav vienīgais, ko skolēni un viņu vecāki sagaida no skolas. Svarīgi ir pēc iespējas sniegt  atbalstu katram skolēnam, iedrošinājumu un ticību savām spējām.

Sagatavoja projekta koordinatore Rīgas Zolitūdes ģimnāzijā

Liene Juhņevska

 Logo projekta PuMPuRS