Skolas pagalmā 12.kl. skolēni - izlaidums 2019.

Skolas kolektīvs

Skolas ēka

1.klašu adaptācijas nedēļas vasaras nometne: “Sveika, skola!”

No 19.08.24.-23.08.24. RZĢ topošo pirmklasnieku vecākiem bija piedāvāta iespēja pierakstīt savus bērnus uz adaptācijas nedēļu vasaras nometnē.

Mērķis: savlaicīgi iepazīties ar savas klases skolēniem, sadraudzēties vienam ar otru, rotaļu veidā iepazīties ar skolas dzīvi, ritmu un noteikumiem skolā, iedrošināt bērnus nebaidīties no skolas.

Vecāki bija ļoti ieinteresēti šādā piedāvājumā un ar lielu atsaucību pierakstījās uz nometni.

Katru dienu bērniem tika piedāvātas 3 radošas nodarbības pa 30 minūtēm ar 10 minūšu starpbrīžiem. Nodarbību laikos bērni zīmēja, līmēja, lasīja, runāja, rakstīja, vingroja, dejoja, mācījās dzejolīšus.  Bērni iepazinās arī ar mūzikas skolotāju, kura uzaicināja visas klases uz aktu zāli, lai kopā padziedātu skaistas dziesmas. Arī sporta un veselības skolotāja atnāca pie mums iepazīties un iemācīja bērniem nelielu atpūtas aktivitāti. Noslēgumā,  viena no mūsu 1.klases skolēna mammām uzrīkoja bērniem nelielu ballīti ar dejām. Bērni vērtēja sevi un savas emocijas/iespaidus par katru pavadīto dienu skolā.

1.klašu audzinātājas izsaka lielu paldies ģimnāzijas administrācijai par tādu iespēju un visiem pedagogiem un vecākiem, ka atsaucās uz šo piedāvājumu.

Tiekamies 2.septembrī!

 

Skolēni klasē Skolēni klasē  Skolēni klasē